​Renrum

Renrum – indretning og etablering af sterilrum

Skal du etablere et renrum? Hos HM Rustfri Design ApS har vi specialiseret i etablering og indretning af forskellige former for sterilrum og laboratorier, som vi leverer til erhvervskunder i hele Danmark. Du kan altid forvente dansk kvalitet til tiden.

Nyetablering og renovering af renrum med ventilation

Vi har eget værksted, hvor vi fremstiller inventar til laboratorier, medicinalindustrien og lignende. Vi har blandt andet speciale i at indrette sterilrum med ventilation. Formålet vil typisk være at skabe et miljø uden kontaminering. Vi laver også forskellige former for laboratorieløsninger.

Vi tilbyder både nyetablering, service og renovering af rene rum, og fokus er altid at sikre et effektivt luftskifte samt et rengøringsvenligt renrum, som har runde hjørner og glatte flader.

Der bliver naturligvis tale om et certificeret rum, hvor renhedsklasser og myndighedskrav overholdes. Udover renrumsproduktion tilbyder vi teknisk rådgivning om finish, design og så videre.

Vi tilbyder også laboratorieindretning, metalforarbejdning, fremstilling af tanke og beholdere og certifikatsvejsning.

Få et uforpligtende tilbud på et sterilt og rent rum

Kontakt os gerne for at høre mere om vores renrumsproduktion. Vi kommer gerne ud til en snak, hvor vi gennemgår mulighederne samt din ønsker og behov til et sterilt og rent rum. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på det ønskede renrum.

Du kan ringe på telefon 46 15 54 30 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til e-mail hm@rustfridesign.dk. Vi svarer tilbage så hurtigt som muligt.

​sunde kvalitetspolitikker

HM Rustfri Design ønsker at være kendt som en virksomhed, der leverer ydelser i høj kvalitet og med et højt serviceniveau.

professionelle leverandører

Hos HM Rustfri Design ApS går vi højt op i vores leverandører og benytter os kun af dem, som tilgodeser vores kunders krav.

kvalitet og miljø

Vi bestræber os på at værne om miljøet. Derfor udarbejder vi hele tiden løsninger, som ikke belaster miljøet.

// vi påtager os alle typer opgaver i rustfrit stål,
​og tilbyder teknisk rådgivning. kontakt os i dag
​for et uforpligtende tilbud på din opgave.

// Afdelinger & kontaktpersoner

Smedeafdeling

Rasmus Christensen

Funktionschef

rach@rustfridesign.dk

Tlf: 40287641

byggeafdeling

Lasse Larsen

Projektleder

lala@rustfridesign.dk

Tlf. 20447107

Kenneth Sønderhøj

Projektleder

keso@rustfridesign.dk

Tlf: 21646505

CVR: 10101859

Foldagervej 2

4623 Lille Skensved

+45 46 15 54 30

hm@rustfridesign.dk

Vi støtter Knæk Cancer.

​HM Rustfri Design ApS © 2019